Denne her dessert har været vores go to i sommerhuset – den er så nem at sammensætte og kræver ikke store køkkenredskaber for at lave.
I kan med fordel bruge de bær i er glade for i denne her opskrift. Jeg deler opskriften på de bær jeg har brugt, så i kan bruge det som inspiration. Husk at servere din bær crumble varm med vaniljeis på toppen.
BÆRRENE
- 600 g bær (jeg har valgt 300 g hindbær og 300 g blåbær)
- 100 g sukker
CRUMBLE
- 150 g smør
- 230 g mel
- 6 spsk brun farin
Start med at gør dine bær klar.
Kom bærrene i dit ovnfaste fad og bland det sammen med sukkeret.
Nu kan du gå igang med din crumble. Kom mel, smør og brun farin i en skål, og smuldre det med dine fingre, så det ligner groft “sand”.
Drys så din crumble på dine bær. Kom fadet i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 40-45 min. Eller indtil din crumble har fået en brunlig overflade.
Bær crumble skal serveres varm. Servér den med en vaniljeiskugle til hver portion.
Velbekomme