Så er suppesæsonen for alvor skudt i dag – jeg har fået denne nemme opskrift på champignonsuppe af en veninde. Den er cremet, fyldig og smagfuld.
Denne suppe, som andre supper, smager ret godt med friskbagt brød til.
Giv det et forsøg og opdater mig omkring hvad du synes.
SUPPEN
- 600 g champignon
- 1 løg
- 3 hvidløgsfede
- 200 ml sødmælk
- 250 ml madlavningsfløde
- 200-400 ml kogende vand (alt efter hvor tynd du kan lide din suppe)
- Salt og peber
- Olie
PYNT
- 50 g champignon
- En lille håndfuld hakket persille
Skær dine champignon i mindre stykker. Det samme skal du gøre med dit løg og hvidløgsfede.
Hæld noget olie i en stor gryde og kom dine skårede grøntsager ned i gryden. Steg dine grøntsager i 15 min. Tilføj nu din madlavningsfløde, mælk og vand ned til dine grøntsager. Lad det hele koge op. Læg så låg på og skrue da ned for varmen. Lad din suppe simre i ca. 30 minutter.
Nu skal du blende din suppe fint, og smag derefter til med salt og peber.
Nu til pynt. Skær dine champignon i tynde skiver og steg dem på panden.
Når du skal servere din suppe kommer du et par skiver stegt champignon skriver på toppen, samt et drys af hakket persille på toppen.
Velbekomme