BAGVÆRK,  DESSERTER,  FORSIDE,  OPSKRIFTER

SNEGLE MED DRØMMEKAGEFYLD

JA!! du læste rigtigt- Snegle med drømmekagefyld. Lige så gode som en drømmekage – snasket og lækkert. Glæd jer til at afprøve dem.

De er virkelig et forsøg værd (hvis du har prøvet min kanel- og kardemommesnegle opskrift, bliver denne her opskrift endnu en favorit.

DEJEN

12 stk.

  • 50 g smeltet smør
  • 200 ml lunken varm mælk
  • 25 g frisk gær
  • 30 g sukker
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 æg
  • 300-450 g mel
FYLD
  • 100 g blødt smør
  • 120 g brun farin
  • 50 g sukker
  • 70 g kokosmel
PENSLING
  • Æg
  • 1 tsk kardemomme

I en skål kom smørret, mælken, gæren, sukker, kardemomme og æg. Rør det hele godt sammen. Tilsæt melet gradvist og ælt det godt i ca. 5 min.

Dæk dejen med et viskestykke og lad den hæve i 1 time.

I en skål kom sukker, smør, brun farin og kokosmel og rør det godt sammen.

Drys lidt mel på bordpladen inden du folder din dej ud. Fold dejen ud med en kagerulle, så dejen bliver ca. 25×35 cm.

Fordel fyldet på din dej så den dækker hele dejen.

Fold den ene kant af dejen på den anden kant. Skær ca. 4-5 cm brede strimler (du skal få 12 stk. strimler  i alt). Rul strimlerne, så du får en rund cirkel.

Smør din cupcakeform med smør, og placere derefter dine cirkler ned i formen.

Dæk dem med et viskestykke og lad dem efterhæve i ca. 30-45 min.

Pisk æg og kardemomme godt sammen.

Pensle dine snegle med din æggeblanding.

Bage dem i en forvarmet oven på 180° i ca. 10-15 minutter.

 

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *