Forestil jer lige den smagsoplevelse. Jeg siger jer, den er UTROLIG lækker. Hvis du elsker kokos og ananas er denne her kage bare et must try – og passer lige til vejret.
Min mand og jeg var ret imponeret da vi fik første styk – venner og naboer skal ikke snydes for et stykke, så der er allerede kage på vej til dem.
KAGEBUND
2 x 20 cm bageform
- 180 g smør (stuetemperatur)
- 200 g sukker
- 3 æg
- 1 spsk vaniljepasta
- 150 ml kokosmælk
- 150 g ananas skåret fint
- ½ spsk bagepulver
- 200 g mel
- 30 g kokosmel
FROSTING
- 120 g smør
- 300 g flormelis
- 150 g flødeost
FYLD
- 150 g skåret ananas
- 30 g kokoschips
PYNT
- Spiselig blomster
Pisk smørret og sukkeret sammen til en lys masse. Tilsæt et æg ad gangen og pisk rigtig godt igennem. Hæld derefter din kokosmælk, ananasstykker og vaniljepasta heri. Hæld så mel, kokosmel og bagepulver i æggemassen. Fordel kagedejen i to smurte springforme med smør og mel. Bag dine kager i en forvarmet ovn på 175 grader i ca. 25-35 minutter.
Når din kage er kølet af, går du igang med din frosting.
Kom smørret og flormelis i en skål og pisk det godt sammen. Tilsæt flødeosten og pisk det kort sammen.
Kom den første kagebund på dit kagefad. Fordel halvdelen af din frosting på bunden. Kom derefter dine ananasstykker og kokoschips oveni. Kom så den anden kagebund på toppen.
Stil kagen på køl i ca. 4 timer, så den sætter sig.
Kom så resten af frostingen på siderne og toppen af din kage. Fordel det pænt med en dejskraber.
Nu skal du pynte din kage. Jeg har brugt spiselige blomster til at pynte kagen med. Fordel de spiselige blomster overalt på kagen.
Velbekomme