OPSKRIFTER

Gulerodskage roulade

Er du glad for gulerodskagen, så prøv denne her lækre roulade!

Smørostcremen er rullet inde i kagen og det gør hele kagen snasket og lækker!

Det er ikke særlig kompliceret, at kaste sig ud i at bage en roulade derhjemme – du skal blot følge disse steps nøje. Så bliver den helt perfekt.

GULERODSKAGE

28 x 35 cm bageplade

  • 4 æg
  • 180 g sukker
  • 110 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1/2 tsk ingefærpulver
  • 3 store revet gulerødder
SMØROSTCREMEN
  • 125 g smør
  • 200 g flødeost
  • 180 g flormelis
  • 60 g grovhakkede valnødder

Start med at piske sukker og æg sammen, pisk indtil massen er luftig og lys. Tilsæt mel, kanel, ingefærpulver, kardemomme og bagepulver ned i æggemassen. Kom de revede gulerødder i og bland rigtig godt sammen.

Smør dejen ud på en bageplade med bagepapir. Bag i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 10-12 minutter.

Når kagen er bagt, transportér den øverste side straks på et stykke viskestykke. Fjern forsigtigt bagepapiret og rul nu din kage i viskestykket.

Når kagebunden er kølet helt af, kan du begynde at lave frostingen.

Kom smørret, flødeost og flormelis i en skål, og pisk det hele godt sammen.

Når din kagedej er kølet helt af, ruller du den forsigtigt op og fjerner viskestykket.

Fordel smørostcremen på kagen, og gem noget du kan putte på toppen af din roulade.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *