FORSIDE,  OM MIG

HVEM STÅR BAG HYGGE COOKING ?

Igennem denne blog vil jeg dele de opskrifter, jeg har mig nært, og som mine nærmeste og jeg synes er en succes! Disse opskrifter har været en del af nogle uforglemmelige og betydningsfulde øjeblikke i mit liv. I vil opleve en del forskellige retter, fra de mellemøstlige køkkener til det italienske! Men en ting som er fælles for alle mine opskrifter er, at de er smagfulde og ofte nemme og simple at følge.

Mine nærmeste og dem som jeg holder af, har i flere år haft en fornøjelse af at nyde mit bagværk og mad. Mit hjem er et midtpunkt for forsamlinger og hyggestunder, hvilket jeg bevidst har vægtet højt, da jeg mener bagværk og mad er det, vi mennesker nemt kan forenes om ved middagsbordet.

Hvem er jeg så?

Jeg er en kvinde på 30 år, som bor i København sammen med min mand og vores lille søn på 1 år. Udover min blog, så er jeg uddannet socialrådgiver og har rødder i Irak og Iran.
I køkkenet hos min mor plejede vi at få serveret mad fra forskellige køkkener, hvilket har gjort, at jeg ikke er kræsen hvad mad angår. Deraf voksede interessen for madlavning hos mig og er unægteligt blevet en stor del af min hverdag.

Jeg håber, at i vil følge med i min blog og ikke mindst afprøve og respondere på de opskrifter, jeg deler med jer.

God fornøjelse og tak for jeres støtte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *