Navnet på blondie giver helt mening i mit hoved, en hvid chokolade, i stedet for en brownie med mørkchokolade!
Denne her kage er ret populær hos dem som elsker hvid chokolade. Den er fyldig og sød i smagen, derfor er hindbær en væsentlig vigtig ingrediens i denne her blondie, som komplimentere det sur med det søde.
BLONDIE
- 180 g smør
- 200 g hvid chokolade
- 250 g sukker
- 4 æg
- 200 g mel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljeekstrakt
TOPPING
- 150 g hvid chokolade knapper
- 150 g hindbær
Kom chokoladen og smørret i en skål, i et vandbad under mellem-varme. Når chokoladen og smørret er smeltet, tager du skålen fra vandbadet og kommer sukker i og pisker med en piskeris. Tilsæt et æg ad gangen og pisk ret godt. Tilføj melet, vaniljeekstrakt og bagepulver ned i massen. Nu kan du tilføje chokoladeknapperne og hindbærrene.
Hæld dejen ned i en bageform på 20×20 som er beklædt med bagepapir. Forvarm din oven til 175 grader. Tag kagen ud 25-35 min.
Velbekomme


