BAGVÆRK,  DESSERTER,  FORSIDE,  KAGER,  OPSKRIFTER

BLONDIE

Navnet på blondie giver helt mening i mit hoved, en hvid chokolade, i stedet for en brownie med mørkchokolade!

Denne her kage er ret populær hos dem som elsker hvid chokolade. Den er fyldig og sød i smagen, derfor er hindbær en væsentlig vigtig ingrediens i denne her blondie, som komplimentere det sur med det søde.

BLONDIE
  • 180 g smør
  • 200 g hvid chokolade
  • 250 g sukker
  • 4 æg
  • 200 g mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljeekstrakt
TOPPING
  • 150 g hvid chokolade knapper
  • 150 g hindbær

Kom chokoladen og smørret i en skål, i et vandbad under mellem-varme. Når chokoladen og smørret er smeltet, tager du skålen fra vandbadet og kommer sukker i og pisker med en piskeris. Tilsæt et æg ad gangen og pisk ret godt. Tilføj melet, vaniljeekstrakt og bagepulver ned i massen. Nu kan du tilføje chokoladeknapperne og hindbærrene.

Hæld dejen ned i en bageform på 20×20 som er beklædt med bagepapir. Forvarm din oven til 175 grader. Tag kagen ud 25-35 min.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *