FORRETTER,  FORSIDE,  OPSKRIFTER,  VEGETAR

LINSESUPPE

Nemmeste og lækreste linsesuppe du vil finde opskriften på er lige her. Den er fyldig, mættende og fuld af smag. I vinter perioden er denne her suppe vores go to suppe. Der er også en del andre supper som vi er ret glad for herhjemme – kravende for en god suppe hos os er, at den skal være kydret. Der er ikke noget værrer for mig, end en kedelig suppe.

LINSESUPPE
 • 2 gulerødder
 • 2 kartofler
 • 1 tomat
 • 2 løg
 • 2 hvidløgsfed
 • 300 g rødlinser
 • 1 tsk paprika
 • 1 tsk karry
 • 1 tsk gurkemeje
 • Ca 800 ml kogende vand
 • Salt & peber
 • Olie
 • Håndfuld persille
ANDET
 • Citron
 • Brød

Skær gulerødderne og kartoflerne til mellemstor tegninger. Skær tomaten, løgene og hvidløgsfed. Hak persillen fint.

Tilsæt gulerødderne, kartoflerne, tomat, løgene, hvidløgsfed i en gryde med olie. Rør det hele godt sammen under mellem varme. Tilsæt de rødelinser som du har vasket et pr gange. Tilsæt derefter krydderierne. Bland det hele godt sammen. Tilsæt vandet, og lad det koge på høj varme. Når det koger, Kom låget på og skrue ned for varmen til mellem-lav. Når din linser og grøntsager er færdigkogte, blender du det hele med en stavblender. Her afslutter du med at drysse det hakket persille i, og rør det i suppe. Pres lidt citronsaft på din suppeskål.

Velbekomme

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *