DRIKKELSE,  FORSIDE,  OPSKRIFTER

ISTE MED BÆR

Jeg har altid haft en forestilling om, at ice tea er ret besværlig at lave, men det ved jeg så med sikkerhed nu at det ikke er, efter at jeg kastede med ud i, selv at lave min egen ice tea herhjemme. Hold nu op hvor er det lækkert og forfriskende. Nu har jeg prøvet ice tea med bær, og det var et kæmpe hit! Det er helt sikkert noget jeg prøve igen.

Min veninde fik forleden købt noget the til mig fra A.C.Perch teasalon, og den dufter så lækkert – det er en blanding af citron, appelsin og jordbær – lyder lækkert ikke?

ISTE

Ca. 2 liter

  • 5 teposer evt. grøn the med citron
  • 1 1/2 liter kogende vand
  • 200 g valgfrie bær (jeg brugte jordbær, hindbær og blåbær)
  • 4-5 mynteblade
  • Sukkersirup eller honning

Kom dine teposer ned i kogende vand, og følg instrukserne for dens trækketid. Min skulle trække i ca. 7 min. Mos dine bær med en gaffel og tilføj myntebladene til.

Tilføj sukkersirup efter smag, og de moste bær til teen. Lad teen sidde og trække med bærene i ca. 1 time før den skal komme på køl.

Nu kan du vælge at si dit frugtkød fra væsken. Jeg beholder frugtkødet i min the. Hæld din the i en karaffel, og kom den på køl.

Din iste skal nu nydes iskold! Jeg kommer et par isterninger i glasset og et par friske bær inden jeg hælder isteen ned i.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *