DESSERTER,  DRIKKELSE,  FORSIDE,  OPSKRIFTER

MILKSHAKE MED JORDBÆR ELLER BANAN

Kold drikkelse passer perfekt ind i denne sommer og varme – og vi får ikke nok af det herhjemme. Jeg eksperimenterer en del med forskellige kolde drinks – det er dog ikke alt, som bliver delt, da opskrifterne engang imellem har brug for at blive justeret.

Milkshakes har to vigtige hovedingredienser – mælk og vaniljeis. Det er ret vigtigt, at du bruger god kvalitetsvaniljeis! Det giver en helt anden oplevelse – husk også at mælken skal være sødmælk, så din milkshake ikke smager fortyndet.

Du kan i øvrigt med fordel tilføje andet frugt eller bær i din milkshake. Den opskrift du får her, er en grundopskrift som du kan freelance med.

JORDBÆRMILKSHAKE

1-2 glas

  • 200 g vaniljeis
  • 2 dl sødmælk
  • 150 g jordbær – helst på frost
BANANMILKSHAKE

1-2 glas

  • 200 g vaniljeis
  • 2 dl sødmælk
  • 1 store banan – helst på frost
ANDET
  • Flødeskum
  • Krymmel
  • Friske jordbær og bananskiver

Uanset hvilken milkshake du skal i gang med, skal du komme din is, mælk og jordbær eller banan i en blender og blende det hele sammen. Kom din milkshake i et stort glas, og pynt toppen af glasset med flødeskum, krymmel og frisk frugt.

Nyd denne milkshake kold.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *