DESSERTER,  FORSIDE,  KAGER,  OPSKRIFTER

ITALIAN CREAM CAKE

Jeg ved ikke om det her er en italiensk kage, eller det bare hedder det – den er dog i hvert fald luftig og rig på smag! Sådan en slags “sandkage” er min favorit – bunden er en vaniljebund med valnødder og kokosmel. Absolut bedste kombination. På toppen haves en cream cheese frosting med valnødder og kokosmel også. Rigtig lækker frosting, der i øvrigt kan bruges på muffins.

KAGE
  • 90 g smør (stuetemperatur)
  • 200 g sukker
  • 3 æggeblommer
  • 100 ml kernemælk
  • 50 g kokosmel
  • 60 g hakket valnødder
  • 1 tsk natron
  • 2 tsk vaniljeekstrakt
  • 150 g mel
  • 3 æggehvider
FROSTING
  • 100 g smør
  • 300 g flormelis
  • 150 g flødeost
  • 20 g kokosmel
  • 20 g hakket valnødder

Pisk smørret og sukkeret sammen. Tilsæt æggeblommerne og pisk det til en lys æggesnaps. Kom kernemælk i æggesnapsen. Kom mel, vaniljeekstrakt, natron, hakket valnødder og kokosmel i æggesnapsen. Pisk æggehviderne fast. Vend æggehviderne ned i æggesnapsen.

Kom kagedejen i en rund springform på ca. 26 cm.

Forvarm ovnen til 175 grader. Bag kagen i ca. 35-45 minutter.

Kom smørret og flormelis i en skål og pisk det godt sammen. Tilsæt flødeosten og pisk det kort sammen. Vend kokosmel og hakket valnødder ned i frostingen.

Når du har befriet din kage fra bageformen og den er kølet helt af, smører du frostingen på toppen af kagen.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *