En cookieopskrift, der smager af brownie – what not to like?
Desuden er denne opskrift utrolig nem at lave – du har kun brug for en skål og en piskeris, og så er du klar.
Det eneste denne cookieblanding kræver er, at du er tålmodig, da den skal være på køl i to timer. Men det er hele ventetiden værd, og du kan med fordel gør denne her cookieblanding klar dagen før.
Lad os komme i gang her.
COOKIES
20 stk.
- 2 æg
- 200 g sukker
- 70 g kakaopulver
- 60 ml olie
- 120 g mel
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
ANDET
- Flormelis
Pisk æg og sukker godt sammen. Tilføj olien heri.
Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kakaopulver i en skål. Tilføj melblandingen ned i æggemassen. Dæk skålen til og stil den på køl i to timer.
Når cookiedejen har været på køl i to timer, begynder du at forvarme din ovn til 175 grader i minimum 10-15 minutter. Husk, uanset hvilken opskrift du følger, er det en tommelfingerregel at du forvarmer ovnen.
Jeg har brugt en spsk. til at forme kuglerne, så de bliver ensartet.
Tril dine cookie-kugler godt med flormelis – det er nemlig det der danner en slags mønster på toppen.
Kom kuglerne på en bradepande der er beklædt med bagepapir.
Bag dine cookies i en forvarmet ovn på 175 grader og i 12 minuter – sæt en timer på.
Velbekomme