DESSERTER,  FORSIDE,  KAGER,  OPSKRIFTER

RED VELVET BROWNIE CHEESECAKE

I var så vilde med brownie cheesecake med hindbær, og derfor måtte jeg overraske jer med endnu en herlig kage. Denne indeholder min favorit red velvet kage – nok fordi den er forbundet med så mange gode minder. Det var jo den, som gav mig lysten og modet til at kaste mig ude i, at åbne min egen cupcake forretning. Men bortset fra, at jeg har gode minder med red velvet, så synes jeg at den har mange lækre smage . Den har både smag af kakao og vanilje – en rigtig godt kombination. Desuden bliver den ekstra lækker grundet cheesecake-toppen på kagen.

Giv denne her kage et forsøg – i vil elske den som i elskede min brownie cheesecake med hindbær og den klassiske red velvet kagen.

BROWNIE

ca. 15-18 stk.

  • 180 g smør
  • 300 sukker
  • 40 g kakaopulver
  • 3 æg
  • 2 tsk vaniljeekstrakt
  • 1 tsk eddike
  • 2 tsk rød pastafarve
  • 150 g mel
CHEESECAKE
  • 600 g flødeost
  • 2 æg
  • 1 ½ tsk vaniljesukker
  • 120 g sukker

Smelt smørret til at starte med. Kom smørret i en skål, tilsæt så sukkeret og pisk det godt. Tilsæt så et æg ad gangen og pisk ret godt. Tilføj kakaopulver, vaniljeekstrakt, eddike og pastafarve og pisk det hurtigt sammen. Fold melet heri også. Her har du din red velvet brownieblanding klar. Hæld dejen ned i en bageform på ca. 30×40 cm, som er beklædt med bagepapir. Gem dog en smule dej, som du så senere skal bruge på toppen af din cheesecakeblanding, så du danner marmorerede mønstre som på billedet.

Pisk flødeosten, sukker, vaniljesukker og æg sammen. Kom det ovenpå red velvet browniedejen. Kom den øvrige red velvet browniedej i 6 -8 rund klatter på din cheesecake. Bland det rundt med spidsen af en kniv, så det danner et mønster.

Forvarm din ovn til 175 grader. Bag kagen i ca. 35-45 minutter.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *