BAGVÆRK,  FORRETTER,  FORSIDE,  OPSKRIFTER,  SALATER,  VEGETAR

HALLOUMI PÅ NAANBRØD

Stegt halloumi på naanbrød med masser af smag. Den indeholder en hjemmelavet tomatharissa, friske tomater, grønt og hjemmelavet tzaziki. Til slut er den drysset til med Zaatar på toppen.
De her smagsoplevelser spiller vildt godt sammen.

TOMATHARISSA
  • 2 modne tomater
  • 1 løg
  • 1 hvidløgsfede
  • 1/4 tsk gurkemeje
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 2 tsk tomatpure
  • 20 ml vand
  • Salt og peber
  • Olivenolie
TZATZIKI
  • 100 g græsk yoghurt
  • 1 skoleagurk
  • 1 tsk tørret mynte
  • Salt
FYLDET
  • En pakke halloumiost
  • 2 stk naanbrød
  • 1 tomat
  • En håndfuld salatblade
  • En lille håndfuld persille
  • 3-4 tsk zaatarblanding
  • Olivenolie

Start med at tilberede din tomatharissa.

Skær løget, tomaterne og hvidløget fint. Kom olivenolie på en varm pande, og steg din hakket grøntsager sammen. Når dine grøntsager er blevet bløde, tilføjer du så vandet og krydderierne heri. Lad det hele simre sammen i ca. 5-10 minutter. Stil så din tomatharissa til side.

Nu skal du lave din tzatziki.

Riv din agurk i et rivejern og dræn din agurk for vand. Kom det i en skål sammen med græsk yoghurt, tørret mynte og smag til med salt.

Det er nu tid til at sammensætte din naan-“sandwich”.

Skær din halloumiost i mellem-tykke skiver og steg dem på panden med olivenolie på begge sider.

Kom et par spsk tomatharrisa på din opvarmet naanbrød og kom herefter dine halloumiskiver på. Skær din tomat i skiver og kom dem ovenpå din halloumi. Kom et par spsk tzatziki ovenpå og drys så din salat og persille på toppen. Afslut med at drysse din zaatar på toppen.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *