De her kokostoppe har lille M hjulpet med at bage. Opskriften er så enkel, at det er nemt at involvere børnene med i køkkenet. Giv dem et forsøg. De er smagfulde og lette – og de er ikke nær så søde som dem, der bliver solgt i supermarkedet.
MASSEN
- 50 g smør
- 90 g sukker
- 2 æg
- Skal fra 1 citron
- 200 g kokosmel
ANDET
- 150 g mørk chokolade
Smelt smørret og stil det til side. Kom ægget og sukkeret i en skål, og pisk det luftigt sammen.
Riv citronskallen og hæld det heri. Kom så din kokosmel og smør ned heri og bland det godt sammen. Kom din masse på køl i 15 minutter, så den er nemmere at forme.
Du skal forme 20 kugler ud af massen. Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Brug en smule koldt vand, så du kan forme små spidser på kokostoppene med dine fingre.
Bag dine kokostoppe i en forvarmet ovn på 175 grader i ca. 10-14 minutter.
Lad dine kokostoppe køle af, inden du drypper bunden i chokolade.
Smelt din mørke chokolade under et vandbad. Dyp bunden af hver kokostop i chokoladen og lad dem størkne på et bagepapir.
Hvis du gerne vil dele dine kokostoppe med familie og venner, kom et par stykker ned i en akrylpose og bind en sløjfe på.
Sådan, så har du gjort andre glade med dine lækre kokostoppe!
Velbekomme