BAGVÆRK,  DESSERTER,  FORSIDE,  KAGER,  OPSKRIFTER

TOFFIFEE CHOKOLADEKAGE

Måske en af de nemme og hurtige kager man kan bage og sætte sammen. Hvis du er til Toffifee, skal du helt klart kaste dig ud i den her opskrift.

 

CHOKOLADEBUND
  • 80 ml kærnemælk (lav din egen kærnemælk ved at blande 80 ml mælk +  1 tsk citronsaft)
  • 50 ml olie
  • 1 æg
  • 20 ml brygget kaffe
  • 100 g mel
  • 20 g kakaopulver
  • 150 g sukker
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk natron
  • ½ tsk vaniljesukker
PYNT
  •  200 g Toffifee
  • 250 ml piskefløde
  • 50 g smeltede mørk chokolade
  • 50 g mandelsplitter eller hakket hasselnødder

Start med at bage din bund.

Bland mel, kakaopulver, sukker, bagepulver, natron og vaniljesukker i en skål. Kom æg, kærnemælk, olie og kaffe i en separat skål og pisk det godt sammen. Hæld din melblanding ned til din æggesnaps og rør det godt sammen.

Fordel din kagedej i en springform af 20 cm. Bag din kage på 175 grader i ca. 30-45 minutter.

Når din kagebund er kølet helt af, skal du i gang med at pynte din kage.

Pisk din piskefløde fast og fordel den på toppen af kagebunden. Hak dine Toffifee i mindre stykker og drys dem på toppen af din flødeskum sammen med din mandler eller hasselnødder. Fordel det smeltede chokolade på toppen af kagen.

Nyd din kage med en god kop kaffe.

Velbekomme

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *