DESSERTER,  FORSIDE,  OPSKRIFTER

CHEESECAKE I GLAS MED FRISKE JORDBÆR

Overraskende nem og indbydende dessert i denne her sommervarme. Du kan med fordel udskifte jordbær med den frugt eller bær du bedst kan lide. Giv den et forsøg og fortæl mig hvad du synes.

CHEESECAKE

4 personer

KIKSEMASSE
  • 300 g Digestivekiks
  • 110 g smeltet smør
OSTECREMEMASSE
  • 250 g flødeost
  • 50 g flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2,5 dl piskefløde
ANDET
  • En stor bakke friske jordbær (helst danske)

Start med at sammensætte din kiksemasse. Kom dine Digestivekiks i en foodprocessor og hak dem så de er fintmalede. Bland det smeltede smør med kiksene til det bliver en ensartet masse.

Nu skal du i gang med cremen.

Pisk flødeosten, flormelis og vaniljesukkeret sammen. Tilsæt piskefløden og pisk det hele fast. Din creme er nu klar.

Sammensæt dine 4 cheesecakes i glas nu.

Skær noget af jordbærrene i tynd skiver – de skal rundt om glasset som på billedet. Skær resten af dine jordbær i terninger.

Kom 2-3 spsk kiksemasse ned i glasset, fordel et par tsk jordbærterninger på toppen og kom skiverne rundt omkring glasset. Pres dine jordbær godt mod siden af dit glas. Kom så din cheesecakefyld ovenpå dine jordbær. Gentag processen og afslut med at drysse noget kiksemasse på. Pynt med friske jordbær.
Stil din cheesecakedessert på køl indtil det skal serveres.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *