FORSIDE,  HOVEDRETTER,  OPSKRIFTER

AUBERGINERULLER

Hvis du er fan af auberginer så vil du elske denne her ret. Vi herhjemme er ret glade for auberginer, selv vores søn på 1,5 år har ikke noget imod det. Denne her ret består af tynde skiver auberginer som er rullet i aflange kødfrikadeller og toppede med en tomatsovs.

KØDFARS

4 personer 

  • 2 auberginer
  • 300 g hakket oksekød
  • En håndfuld hakket persille
  • 1 finhakket løg
  • 1 tsk gurkemeje
  • 1 tsk paprika
  • Salt & peber
  • Olie
TOMATSOVS
  • 3 tsk tomatpure
  • Salt
  • 300-400 ml. vand

Start med at skære de to auberginer i aflange skriver – du burde få ca. 16 skriver i alt. Steg auberginerne i olien, så de er gyldenbrune på begge sider.

Bland oksekødet, persille, løg, paprika, gurkemeje, salt og peber i en skål, og bland det hele godt sammen. Rul din kødfars til 16 aflange ruller som passer nogenlunde i bredden af aubergineskiverne.

Steg din kødruller i lidt olie, så de får farve på begge sider.

Sæt en kødrulle på spidsen af en aubergineskive og rul den hele vejen. Gentag det indtil du har 16 ruller. Stil rullerne i et fad.

Bland tomatpure, salt og vand godt sammen og hæld det på rullerne.

Kom fadet i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 20 min.

Denne ret kan spises med brød eller ris til.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *