FORSIDE,  HOVEDRETTER,  OPSKRIFTER

FISKEBURGER

Denne her fiskeburger er inspieret af den kendte Filet-O-Fish burger. Nu er det jo ikke længere en hemmelighed at jeg er en fiskepige, så derfor får i en del retter med fisk herinde. Jeg synes personligt, at de retter jeg deler med fisk er ret lækre og smagfulde.

Derudover mener jeg at det er ret vigtigt at købe bæredygtig fisk, da det gør vidunder i ens fiskeopskrifter og oplevelse. Jeg køber min fisk fra Viben Fiskehus

Er i vild med tartarsovs, så vil denne her opskrift falde i rigtig god jord hos jer  – prøv den og fortæl mig hvad i synes.

FISKEBØFFER

4 personer

  • 4 stk. torskefilet
  • 1 æg
  • 2 spsk mælk
  • Salt & peber
  • Citronsaft
  •  60 g mel
  • 3 håndfulde cornflakes
  • Olie til stegning
TARTARSOVS
  • 3-4 stk. cornichoner
  • 1 finhakket løg
  • 150 g mayonnaise
  • 50 g cremefraiche
  • 1 spsk finhakket persille
  • 1 tsk sukker
  • Citronsaft
  • Salt & peber
ANDET

Pres en smule citronsaft på dine torskefiletter. Tilføj lidt salt og peber også.

Pisk ægget let med en gaffel sammen med mælken.

Knus ornflakes i en pose med en kagerulle. Bland melet med noget salt og peber.

Dyp torksefiletterne en ad gangen i melet, så i æg og til sidst i cornflakes – de skal dækkes helt i cornflakes.

Kom olie på panden. Steg filetterne på begge sider indtil de er gyldne på begge sider.

Skær dine burgerboller og rest dem på indersiderne.

Nu skal du bygge din burger op. Start med to skiver cheddarosten, salatblade, torstefilet og tartarsovs.

Velbekomme

 

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *