FORRETTER,  FORSIDE,  HOVEDRETTER,  OPSKRIFTER,  VEGETAR

MAGHMOUR

For mig er det ret vigtigt at den vegetarret eller veganske ret jeg laver og deler med jer, er ret smagfuld og lækker – så man ikke får følelsen af, at man savner kød i maden.

Denne her ret, har været en ret populær i min barndom, vi elskede den ved siden af brød – det synes jeg smager bedst med den.

Give denne her ret et forsøg og fortæl mig hvad du synes.

MAGHMOUR
  • 2 auberginer
  • 4 kartofler
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 løg
  • 3 hvidløgsfede
  • 2 kikærtedåser
  • 1 tsk tomatpure
  • 1 hakket tomatdåse
  • Olivenolie
  • Salt og peber
  • Hakket persille

Skær auberginerne i mellemsmå terninger. Kom dem på en bradepande og drys salt og olivenolie på. Forvarm ovnen til 200 grader og bag auberginerne i 45 min.

Skræl og skær kartoflerne til mellem-små terninger. Steg dem i rigeligt med olie. Tag dem op, når de er færdige.

Kom olivenolie på en stor pande. Skær løg i halve skiver og tilsæt dem til olien. Skær hvidløget fint og tilsæt det til løget. Skær peberfrugten i terninger og tilsæt dem til løget. Tilsæt nu kartoflerne, auberginerne og de drænede kikærter fra vand til grøntsagerne.

Bland det hele forsigtigt sammen. Tilsæt tomatpure og hakket tomat fra dåse ned i og smag til med salt og peber. Bland det hele godt sammen. Drys friskhakket persille på toppen og nyd det med varmt brød.

Velbekomme

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *