FORSIDE,  HOVEDRETTER,  OPSKRIFTER

KYLLING MED BECHAMELSAUCE

KYLLING
 • 6-8 kartofler
 • 2 kyllingebryst
 • 2 gulerødder
 • 250 g ærter
 • 2 tsk timian
 • 1 tsk gurkemeje
 • 1 tsk karry
 • 1 tsk paprika
 • ½ tsk stødt ingefær
 • Salt og peber
BECHAMELSAUCE
 • 50 g smør
 • 30 g mel
 • ½ liter sødmælk
 • Salt og peber
TOPPING
 • Revet mozzarella

Skær kartoflerne i mellem-tynde skiver og kom skiverne på en bradepande beklædt med papir. Bag kartoflerne i ovnen, så de får en gylden farve.

Hak og steg løget i en pande. Skær din kyllingebryst i mindre firkantede stykker og tilsæt dem til løget. Lad kyllingen stege i 2 minutter. Tilføj nu de hakkede gulerødder og ærter til kyllingen. Tilføj krydderierne heri. Bland det hele godt sammen og smag det til med salt og peber.

Nu skal du i gang med at lave din bechamelsauce. Smelt smørret i en kasserolle på mellem-varme. Når det er smeltet, tilsætter du melet og rører det i 1 minuts tid inden du tilsætter mælken gradvist. Når saucen er tyk, er du klar til at smage den til med salt og peber.

SAMLING AF RETTEN

Fordel halvdelen af de bagte kartofler i et ovnfast fad. Kom hele kyllingeblandingen ovenpå kartoflerne og fordel den resterende halvdel af kartoflerne på kyllingen. Hæld din bechamelsauce på kartoflerne. Drys noget revet mozzarella ost på toppen og kom fadet i ovnen, så osten smelter.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *