FORSIDE,  HOVEDRETTER,  OPSKRIFTER

PASTA I EN GRYDE

Det er så fornemt, når man kan tilberede en hel ret i en stor pande eller gryde. Så undgår man en del af opvasken hvilket er kun en bonus.

Jeg giver jer her en god grundopskrift på en pasta, så i i virkeligheden selv kan bestemme ingredienserne.

PASTA

4 personer

  • 500 g pasta (jeg brugte spaghetti)
  • 1 løg
  • 4 hvidløgsfede
  • 300 g spinat
  • 300 g rejer (kan udskiftes med andet protein)
  • 100 g flødeost
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 500 g pastasauce
  • 350 – 450 ml vand
  • 2 tsk tomatpure
  • 4-5 soltørrede tomater
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk timian
  • 1 tsk oregano
  • Olie til stegning
  • Salt og peber
ANDET
  • Revet parmesan
  • Frisk basilikum

Du skal vælge en bred og dyb gryde eller pande til at tilberede din ret i.

Skær hvidløg og løg i mindre stykker. Kom olie i den valgte gryde og steg løget og hvidløget. Skær dine soltørrede tomater i mindre stykker. Kom dine soltørrede tomater, rejer, spinat, tomatpure, flødeost og krydderier heri og bland det hele godt sammen. Tilføj nu din pastasauce, madlavningsfløde og vand og rør det godt rundt. Kom din pasta ned i saucen og lad den koge op. Når den er det, kommer du låg på og skruer ned til lav varme. Lad din sauce og pasta tilberedes sammen i ca. 30-35 minutter.

Rør din pasta rundtog dernæst vurdér om der er behov for lidt mere væske. Husk på at denne pasta skal være cremet og ikke vandet!

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *