FORSIDE,  OPSKRIFTER,  VEGETAR

MOZZARELLA OG AUBERGINE PANINI

Vi fik denne panini som aftensmad igår. Den her er en vegetarversion med frisk mozzarella, grillede auberginer, frisk tomatpesto, soltørrede tomater og frisk basilikum.

Det smagte herligt, og min mand synes vi skal have sådan noget mad oftere.

Vi plukkede den friske basilikum fra vores tagterrasse.

PANINI

2 personer

  • En lille aubergine
  • 2 mozzarellakugler
  • 1 tomat
  • En håndfuld frisk basilikum
  • 2-3 spsk grøn pesto
  • 4 soltørrede tomater skåret i skiver
  • 2 ciabatta brød
  • Olivenolie
  • Salt og peber

Skær din aubergine i langs i mellemtynde skiver. Drys noget salt på, og massér en smule olivenolie på også. Kom dine aubergine skiver på en varm pande og gril så dine auberginer på begge sider.

Skær din mozzarella i mellemstore skiver og din tomat i mellemtynde skiver.

Nu skal du sammensætte din paninisandwich.

Skær din ciabatabrød i halv og smør din pesto på begge sider. Kom så et par basilikumblade på, og derefter din mozzarella, auberginer og tomat. Gentag processen endnu engang, så du har to lag af det hele.

Kom så din halve ciabatabrød på dine grøntsager og kom den i en kontaktgrill, så brødet bliver sprødt og osten smelter en smule.

Nyd din panini varm.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *